Om mig

Så roligt att just DU tittade in. Jag heter Jennie, bor med min man och våra två barn i villa i södra Småland. Vi har även två hundar, en majsorm och en afrikansk jättesnäcka. Det är min dotter som är förtjust i reptiler.

Jag visste tidigt att jag ville hjälpa andra. Efter gymnasiet arbetade jag på särskilt boende och som personlig assistent. Jag började läsa folkhälsovetenskap och fortsatte sedan att läsa till sjuksköterska. Januari 2005 var jag färdig sjuksköterska. Jag fastnade inom psykiatrin för det är otroligt givande även om det bitvis är tufft. Jag valde att läsa specialistvidareutbildning i psykiatri och var 2009 färdig psykiatrisjuksköterska. Jag har alltså arbetat inom psykiatrin, på ett eller annat sätt, sedan 2005.

Under mina yrkesverksamma år har jag valt att kompetensutveckla mig ytterligare inom neuropsykiatri, NADA (öronarkupunktur), förskrivning av läkemedel, grundkurs i kognitiv beteendeterapi, MHFA – Första hjälpen till psykisk hälsa och även inom lågaffektivt bemötande och motiverande samtal.

När mina barn fick sina diagnoser autism, adhd och ångest och inte längre klarade av att gå i skolan som andra barn fördjupade jag mig ytterligare inom detta område. Jag valde 2022 att starta eget företag för att kunna föreläsa, utbilda, handleda och ge enskilt stöd inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa.

Väl mött!

Jennie